Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  Tilausristeilyt huvijahdilla

  Veneily Helsingin läheisyydessä on mieleenpainuva ja virkistävä kokemus. Vuokraamme venettä miehistön kanssa.

  Lisätietoja

  Vuokraamo
  lisätietoja palvelusta

  044 2111 403

  lisätietoja palvelusta

  janne.kovalainen@maimed.fi

  Tilausristeilyt huvijahdilla.

  Koe suomen saariston hurma rennon tyylikkäällä M. S. Katarinallamme ammattitaitoisen miehistömme kanssa.

  Tarjoamme tilausristeilyjä luksusveneessä

  Fairline Phantom 43-jalkaisella tai tuttavammin M. S. Katarinallamme järjestät ikimuistoiset juhlat joko, ystävien ja perheen kesken tai vaikkapa omalle työryhmällesi tai asiakkaillesi.

  Veneellämme on mahdollista kuunnella musiikkia ja ottaa aurinkoa pehmustetulla kannella tai istua avarissa sisätiloissa. Veneessä voi myös kalastella ja ajella veneemme mukana tulevalla kumiveneellä. Veneestämme pääsee myös suoraan mereen pulahtamaan.

  Pakettiin kuuluvan miehistön lisäksi voitte tilata meiltä haluamasi catering ruuat useasta eri buffettivaihtoehdosta johon kuuluu myös talon tarjoamat ilmaiset juomat mukaan! Tiedustele lisää tarjouspyynnössä.

  Miehistömme tavoite on järjestää asiakkaillemme ikimuistoinen ja ainutlaatuinen merimatka, joten otamme ilomielin vastaan sinun omat toiveesi ja haaveesi. Toteutetaan yhdessä meri unelmasi. Ota vain rohkeasti yhteyttä, niin voimme räätälöidä yhdessä joko työporukalle, polttariporukalle, synttäriporukalle, valmistujais- tai eläkejuhla porukalle tai ihan vain omalle perheellesi ainutlaatuinen meripäivä suomenlahdella.

  Tervetuloa kanssamme nauttimaan suomen hurmaavasta saaristosta!

  Varaa vene tästä
  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme useassa urakassa kääntyneet Maimedin puoleen hyvien työntekijöiden löytämiseksi ja olemme vaikuttuneita siitä, miten Maimed paneutuu tarpeisiimme ja onnistuu löytämään meille hyvät tekijät — myös silloin, kun työntekijätilanne on markkinoilla haastava. Maimed ei myöskään katoa kuviosta kun työntekijä on meille löytynyt, vaan seuraa ja varmistaa että työn jälki vastaa vaatimuksiamme. Olemme aikaisemmin käyttäneet myös muita vuokrausyrityksiä, mutta sen jälkeen kun aloitimme yhteistyön Maimedin kanssa, ei ole ollut tarvetta muualta kysellä.

  Peter Holmström, Aparnas Remontit

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Yhteistyömme on jatkunut vajaan parin vuoden ajan, jonka aikana työntekijöitä on ollut 1-3 kerrallaan ja varsinkin kesätyöntekijä haussa on ollut suuri apu. Siitä olen ollut erittäin tyytyväinen, että yhteyshenkilö on ollut yhteydessä sopivin väliajoin tiedustellen työntekijöiden tarve tilanteesta.

  Marko Kalander, Helsingin Jakelu-Expert Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

  Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

  Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

  Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

  Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto