Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  Henkilöstövuokraus riskittömästi ja kustannustehokkaasti

  Kun yrityksessä syntyy tarve lisä käsipareille, ei aina tule miettineeksi, että tehtävän voisi antaa henkilöstövuokraus yrityksen hoitoon. Miksi henkilöstövuokraus kannattaa? Yrityksen näkökulmasta on monia syitä, miksi vuokratyöntekijä on kannattava ratkaisu. Tässä kirjoituksessa pureudumme näihin etuihin.

  Vuokrayrityksen valinta tarjoaa asiakkaalle vaivattoman ja helpon sekä riskittömän ratkaisun silloin, kun rekrytointiin ei ole aikaa eikä resursseja. Henkilöstövuokraus etsii asiakkailleen ammattilaiset, eikä näin ollen asiakkaan tarvitse kuluttaa siihen aikaansa, vaan asiakas voi keskittyä olennaiseen, yrityksen hoitamiseen ja pyörittämiseen.

  Henkilöstövuokraus on turvallinen tapa löytää alan ammattilaiset töihin.

  Henkilöstöyritys tekee hakuilmoitukset, ja somekampanjat tarvittaessa tueksi. Se hoitaa haastattelut, sekä tarvittavat pätevyystestit ja huolehtii yleiseen perehdytykseen liittyvistä asioista. Se pitää työntekijöihin yhteyttä, hoitaa työsopimukset, palkat sivukuluineen, loma-ajan korvaukset, työterveyshuollon ja sairausajan palkan.

  Henkilöstövuokrauksen lopullinen hinta vaihtelee tapauskohtaisesti sen mukaan, mitä palveluita sopimukseen halutaan sisällyttää. Näin ollen se on myös kustannustehokas tapa rekrytoida lisää väkeä taloon.

  On huomattava, että asiakas maksaa henkilöstövuokrausyritykselle ensimmäisen kerran vasta silloin, kun työntekijä saa ensimmäisen palkkansa.

  Henkilöstövuokraus on nopea ja tehokas tapa silloin, kun työntekijä täytyy saada ripeästi työn ääreen esimerkiksi sairastapauksissa. Henkilöstövuokrausyrityksillä on rekisterissä monia työntekijöitä, oman alansa ammattilaisia, ja toisinaan voi olla, että saat työntekijän jo muutamassa tunnissa työpaikallesi paikkaamaan tilannetta. Henkilöstö vuokraus toimii niin, että jokaisella työntekijällä on oma ns. yhdyshenkilö, joka tuntee työntekijänsä, hänen osaamisensa ja vahvuutensa. Näin ollen, kun hakuun tulee tietty osaamisala, osataan jo ennalta sanoa, kuka siihen tehtävään sopii parhaiten.

  Myös loma- ja kausitöihin sekä sesonkeihin henkilöstövuokraus on helppo tapa. Saat työhön osaavat työntekijät paikalle juuri silloin, kuin tarvitset ja juuri sen aikaa kuin tarvitset. Se parantaa työssä olevien työhyvinvointia, kun saadaan lisäkäsiä avuksi, mutta sitten taas ruuhkahuipun laannuttua, niistä voidaan luopua helposti, eikä kenenkään tarvitse pyöritellä peukaloita turhan päiten. Jos taas yrityksessä on projektiluonteinen työ, johon juuri tiettyä erikoisosaamista ei talon sisältä löydy, henkilöstö vuokraus on apuna tässäkin. Voit palkata erikoisalan asiantuntijan vain tiettyyn projektiin ja sitten taas jatkaa oman porukan voimin.

  Nykymaailmassa työelämää voi verrata vuoristorataan.

  On ylä- ja alamäkiä, eikä koskaan tiedä, mitä seuraava mutka tuo tullessaan. Moni ala on myös varsin suhdanneherkkä. Myös tähän huutoon vastaa vuokratyöntekijä. Saat työntekijän osa-aikaisesti, kokopäiväisesti tai vaikka pidempään työsuhteeseen. Ja mikäli pidät työntekijän työtavasta niin paljon,
  että olisit halukas palkkaamaan hänet sitten oman yrityksesi palkkalistoille, sekin on neuvoteltavissa ja yhden soiton päässä.

  Aina ei kuitenkaan henkilökemiat toimi työpaikoilla, se on ikävää. Toisinaan työntekijä ja työpaikka ajautuvat törmäyskurssille. Sen sijaan, että joutuisit käynnistämään itse uudestaan vaativan rekrytointi prosessin, voit soittaa henkilöstö yritykseen, kertoa huolesi ja saat tilalle uuden. Ja se työntekijä, joka luotasi lähtee, saa varmasti myös hänkin uuden paikan itselleen. WinWin-tilanne!

  Vieläkö mietit? Soita, niin keskustellaan, kuinka voimme parhaiten yritystäsi auttaa. Me
  täällä olemme sinua ja sinun yritystäsi varten.

  Takaisin