Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  Palvelualojen henkilöstövuokraus

  Henkilöstöratkaisut ravintola- ja catering-alojen yrityksille, kaupan alalle sekä siivouspalveluihin.

  Lisätiedot

  Toimisto
  lisätietoja palvelusta

  040 023 1572

  lisätietoja palvelusta

  info@maimed.fi

  Palvelu-alat

  Tarjoamme henkilöstöratkaisut ravintola- ja catering-alojen yrityksille, kaupanalalle sekä siivouspalveluita.

  Ravintola- ja catering-ala

  Meidän kauttamme löydät motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä ravintola-alan ammattilaisia juuri silloin, kun heitä eniten tarvitset. Meidän kautta saat tehokkaan kokin tai iloisen tarjoilijan erilaisiin työtehtäviin.

  Hoidamme työntekijöidemme ja asiakkaidemme asiat aina ihmisläheisesti, yrittäjähenkisesti, positiivisesti sekä ammattiylpeydellä.

  Tarjoamme henkilöstöpalveluita koko työsuhteen elinkaarelle. Meiltä saat luotettavia ammattilaisia sekä pitkä- että lyhytkestoisiin työsuhteisiin. MaiMedin oma yhteyshenkilösi ymmärtää yrityksesi ja toimialasi tarpeet.

  Kaupan ala

  Kaupan-alan työntekijämme ovat sitoutuneita, asiakaspalveluhenkisiä, vastuuntuntoisia ja iloisia persoonia.

  Haluamme rakentaa kaupan-alaa entistä houkuttelevampana työntekijöille sekä haluamme myös nostaa kaupan-alan työn arvostusta sen ansaitsemalle tasolle.

  Meiltä saat luotettavia ja asiakaspalveluhenkisiä ammattilaisia sekä pitkä- että lyhytkestoisiin työsuhteisiin. Rakennamme aina yksilöllisen palvelukokonaisuuden ilman riskejä tai turhia kuluja.

  Siivoojat

  Neliöitä, joiden pitäisi loistaa puhtautta joka päivä? Rakennustyömaa, jonka jäljet on vielä putsattava viimeisen päälle? Siivoustilanteissa on paras kääntyä MaiMedin puoleen. Ammattitaitoiset, huolelliset ja reippaat siivoojat ovat varma ja tehokas ratkaisu kaikkiin puhtaanapidon tilanteisiin kodeista rakennustyömaille.

  Meiltä saat luotettavia ammattilaisia sekä pitkä- että lyhytkestoisiin työsuhteisiin.

  Tilaa työntekijä
  Etsitkö työntekijöitä muillekin aloille?
  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme useassa urakassa kääntyneet Maimedin puoleen hyvien työntekijöiden löytämiseksi ja olemme vaikuttuneita siitä, miten Maimed paneutuu tarpeisiimme ja onnistuu löytämään meille hyvät tekijät — myös silloin, kun työntekijätilanne on markkinoilla haastava. Maimed ei myöskään katoa kuviosta kun työntekijä on meille löytynyt, vaan seuraa ja varmistaa että työn jälki vastaa vaatimuksiamme. Olemme aikaisemmin käyttäneet myös muita vuokrausyrityksiä, mutta sen jälkeen kun aloitimme yhteistyön Maimedin kanssa, ei ole ollut tarvetta muualta kysellä.

  Peter Holmström, Aparnas Remontit

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme olleet yhteistyössä Maimedin kanssa jo useamman vuoden ajan ja saaneet sieltä työntekijöitä sekä kuljetuksen että varaston tarpeisiin. Rekrytointi on ollut nopeaa ja laadukasta, sekä tarpeemme huomioivaa. Jatkuva yhteydenpito Maimedin yhteyshenkilön kanssa on myös plussaa.

  Simo Ruotsalainen, Kuljetus- ja varastovastaava, SSM I Helsingin Jakelu-Expert Oy

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

  Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

  Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

  Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

  Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto