Uusi viesti

close form

Aihe: Yhteydenotto

Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

Viesti

Teollisuuden henkilöstöpalvelut

Jos tarvitset kokoonpanijaa, sähkö-/automaatio- ja elektroniikka-asentajaa tai prosessityöntekijää ota meihin yhteyttä.

Lisätiedot

Toimisto
lisätietoja palvelusta

040 023 1572

lisätietoja palvelusta

info@maimed.fi

Teollisuus

Pystymme tarjoamaan teollisuuteen ammattitaitoiset, luotettavat ja innovatiiviset työntekijät eri teollisuuden tehtäviin ympäri Suomen.

Hyvien ja ammattitaitoisten työntekijöiden löytäminen pysyviin kuin hetkellisiin tarpeisiin on tänä päivänä kannattavinta antaa siihen erikoistuneiden ammattilaisten käsiin. Tunnistamme ammattitaitoiset tekijät, sillä teollisuuteen keskittyneet asiantuntijamme ovat itse työskennelleet teollisuuden alan töissä työntekijä, esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Ymmärrämme tarpeesi nopeasti. Meidän kanssamme on mukava asioida ja hommat toimivat jouhevasti.

Jos tarvitset kokoonpanijaa, sähkö-/automaatio- ja elektroniikka-asentajaa tai prosessityöntekijää ota meihin yhteyttä. Rekrytoimme sinulle ammattitaitoisen, ripeän ja hyvän osaajan. Työntekijöistämme pidämme hyvää huolta ja työnantajana olemme luotettava.

Ymmärrämme alan vaatimukset ja teollisuudenalan työehtosopimukset.

Tilaa työntekijä
ETSITKÖ MYÖS MUILLE ALOILLE TEKIJÖITÄ?
Mitä asiakkaamme sanovat

Yhteistyömme on jatkunut vajaan parin vuoden ajan, jonka aikana työntekijöitä on ollut 1-3 kerrallaan ja varsinkin kesätyöntekijä haussa on ollut suuri apu. Siitä olen ollut erittäin tyytyväinen, että yhteyshenkilö on ollut yhteydessä sopivin väliajoin tiedustellen työntekijöiden tarve tilanteesta.

Marko Kalander, Helsingin Jakelu-Expert Oy:ltä

Mitä asiakkaamme sanovat

Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

Mitä asiakkaamme sanovat

Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto