Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  Teollisuuden henkilöstöpalvelut

  Jos tarvitset kokoonpanijaa, sähkö-/automaatio- ja elektroniikka-asentajaa tai prosessityöntekijää ota meihin yhteyttä.

  Lisätiedot

  Toimisto
  lisätietoja palvelusta

  040 023 1572

  lisätietoja palvelusta

  info@maimed.fi

  Teollisuus

  Pystymme tarjoamaan teollisuuteen ammattitaitoiset, luotettavat ja innovatiiviset työntekijät eri teollisuuden tehtäviin ympäri Suomen.

  Hyvien ja ammattitaitoisten työntekijöiden löytäminen pysyviin kuin hetkellisiin tarpeisiin on tänä päivänä kannattavinta antaa siihen erikoistuneiden ammattilaisten käsiin. Tunnistamme ammattitaitoiset tekijät, sillä teollisuuteen keskittyneet asiantuntijamme ovat itse työskennelleet teollisuuden alan töissä työntekijä, esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Ymmärrämme tarpeesi nopeasti. Meidän kanssamme on mukava asioida ja hommat toimivat jouhevasti.

  Jos tarvitset kokoonpanijaa, sähkö-/automaatio- ja elektroniikka-asentajaa tai prosessityöntekijää ota meihin yhteyttä. Rekrytoimme sinulle ammattitaitoisen, ripeän ja hyvän osaajan. Työntekijöistämme pidämme hyvää huolta ja työnantajana olemme luotettava.

  Ymmärrämme alan vaatimukset ja teollisuudenalan työehtosopimukset.

  Tilaa työntekijä
  ETSITKÖ MYÖS MUILLE ALOILLE TEKIJÖITÄ?
  Mitä asiakkaamme sanovat

  Yhteistyömme on jatkunut vajaan parin vuoden ajan, jonka aikana työntekijöitä on ollut 1-3 kerrallaan ja varsinkin kesätyöntekijä haussa on ollut suuri apu. Siitä olen ollut erittäin tyytyväinen, että yhteyshenkilö on ollut yhteydessä sopivin väliajoin tiedustellen työntekijöiden tarve tilanteesta.

  Marko Kalander, Helsingin Jakelu-Expert Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

  Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

  Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

  Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

  Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto