Uusi viesti

close form

Aihe: Yhteydenotto

Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

Viesti

SOSIAALI - JA TERVEYSALAN HENKILÖSTÖVUOKRAUS

sairaanhoitajia, lähihoitajia SEKÄ henkilökohtaisia avustajia yritysten ja julkisten sektorin tarpeeseen.

LISÄTIEDOT

TOIMISTO
lisätietoja palvelusta

040 023 1572

lisätietoja palvelusta

info@maimed.fi

SOSIAALI- JA TERVEYSALAN AMMATTILAISET MaiMediltä

MaiMed Oy välitää luotettavia, motivoituneita ja ammattitaitoisia sairaanhoitajia, lähihoitajia tai henkilökohtaisia avustajia yritysten ja julkisten sektorin tarpeeseen.

Olemme haastatelleet kaikki työntekijät ja varmistaneet, että he ovat ammattitaitoisia, motivoituneita, kehittymishaluisia ja työhönsä innostuneesti suhtautuvia. Kaikilla työntekijöillä on alansa koulutus. Lopullisen päätöksen vuokraamisesta asiakas tekee itse. Meidän kanssamme on mukava asioida ja hommat toimivat jouhevasti.

Työntekijöistämme pidämme hyvää huolta ja työnantajana olemme luotettava ja rehti. Ymmärrämme alan vaatimukset ja terveyspalvelualan työehtosopimuksen.

Soita, laita sähköpostia tai lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeella, jos haet pysyvään työsuhteeseen tai sijaiseksi terveydenalan henkilöä.

Tilaa työntekijä
Etsitkö myös muille aloille tekijöitä?
Mitä asiakkaamme sanovat

Yhteistyömme on jatkunut vajaan parin vuoden ajan, jonka aikana työntekijöitä on ollut 1-3 kerrallaan ja varsinkin kesätyöntekijä haussa on ollut suuri apu. Siitä olen ollut erittäin tyytyväinen, että yhteyshenkilö on ollut yhteydessä sopivin väliajoin tiedustellen työntekijöiden tarve tilanteesta.

Marko Kalander, Helsingin Jakelu-Expert Oy:ltä

Mitä asiakkaamme sanovat

Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

Mitä asiakkaamme sanovat

Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto