Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  SOSIAALI - JA TERVEYSALAN HENKILÖSTÖVUOKRAUS

  sairaanhoitajia, lähihoitajia SEKÄ henkilökohtaisia avustajia yritysten ja julkisten sektorin tarpeeseen.

  LISÄTIEDOT

  TOIMISTO
  lisätietoja palvelusta

  040 023 1572

  lisätietoja palvelusta

  info@maimed.fi

  SOSIAALI- JA TERVEYSALAN AMMATTILAISET MaiMediltä

  MaiMed Oy välitää luotettavia, motivoituneita ja ammattitaitoisia sairaanhoitajia, lähihoitajia tai henkilökohtaisia avustajia yritysten ja julkisten sektorin tarpeeseen.

  Olemme haastatelleet kaikki työntekijät ja varmistaneet, että he ovat ammattitaitoisia, motivoituneita, kehittymishaluisia ja työhönsä innostuneesti suhtautuvia. Kaikilla työntekijöillä on alansa koulutus ja tarvittavat luvat. Lopullisen päätöksen vuokraamisesta asiakas tekee itse. Meidän kanssamme on mukava asioida ja hommat toimivat jouhevasti.

  Työntekijöistämme pidämme hyvää huolta ja työnantajana olemme luotettava ja rehti. Ymmärrämme alan vaatimukset ja terveyspalvelualan työehtosopimuksen.

  Soita, laita sähköpostia tai lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeella, jos haet pysyvään työsuhteeseen tai sijaiseksi terveydenalan henkilöä.

  Tilaa työntekijä
  Etsitkö myös muille aloille tekijöitä?
  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme useassa urakassa kääntyneet Maimedin puoleen hyvien työntekijöiden löytämiseksi ja olemme vaikuttuneita siitä, miten Maimed paneutuu tarpeisiimme ja onnistuu löytämään meille hyvät tekijät — myös silloin, kun työntekijätilanne on markkinoilla haastava. Maimed ei myöskään katoa kuviosta kun työntekijä on meille löytynyt, vaan seuraa ja varmistaa että työn jälki vastaa vaatimuksiamme. Olemme aikaisemmin käyttäneet myös muita vuokrausyrityksiä, mutta sen jälkeen kun aloitimme yhteistyön Maimedin kanssa, ei ole ollut tarvetta muualta kysellä.

  Peter Holmström, Aparnas Remontit

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme olleet yhteistyössä Maimedin kanssa jo useamman vuoden ajan ja saaneet sieltä työntekijöitä sekä kuljetuksen että varaston tarpeisiin. Rekrytointi on ollut nopeaa ja laadukasta, sekä tarpeemme huomioivaa. Jatkuva yhteydenpito Maimedin yhteyshenkilön kanssa on myös plussaa.

  Simo Ruotsalainen, Kuljetus- ja varastovastaava, SSM I Helsingin Jakelu-Expert Oy

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

  Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

  Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

  Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

  Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto