Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  Logistiikan henkilöstövuokraus

  Palvelemme kaikenkokoisia kuljetusliikkeitä ja varastoja.

  Lisätiedot

  Toimisto
  lisätietoja palvelusta

  040 023 1572

  lisätietoja palvelusta

  info@maimed.fi

  Logistiikka

  Logistiikan toimialalla palvelemme kuljetusliikkeitä ja varastoja. Kilpailukykymme perustuu nopeisiin toimituksiin, suureen työntekijä määrään ja logistiikkatoimialan syvään ymmärrykseen.

  Kuljetusala

  Henkilöstövuokraus on joustava ja tehokas ratkaisu yrityksen muuttuviin henkilöstötarpeisiin, olipa kyseessä sitten lyhyt- tai pitkäaikaisempi työ. Etsimme ja haastattelemme profiilin mukaiset ehdokkaat, lopullisen päätöksen osaajasta teet sinä.

  MaiMed Oy huolehtii asiakkaan kaluston pitämisestä liikkeellä myös silloin, kun omien työntekijöiden rekrytoiminen tai pitkäaikainen sitouttaminen ei kannata. Osaavat ammattilaisemme astuvat palvelukseen joustavasti, juuri tarpeittesi mukaan. Me ymmärrämme pitkällä kokemuksella erilaisten kuljetustehtävien vaatimukset. Jokaisen onnistumisemme takana on ammattitaitoinen kuljettaja.

  Meillä asiakkaat tunnetaan ja meidän kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Voit luottaa jokaisen toimeksiantosi osalta, että homma hoidetaan loppuun asti sovitusti.

  Ota yhteyttä meihin, kun tarvitset ammattikuljettajaa esimerkiksi seuraavanlaisiin tehtäviin:

  Kuorma-autonkuljettaja, yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, pakettiautonkuljettajia, jakeluautonkuljettaja, maansiirtoautonkuljettaja, kasettiautonkuljettaja, betoniautonkuljettaja, jäteautonkuljettaja, muuttoautonkuljettaja tai jotain muuta kuljettajaa erilaisiin tarpeisiin.

  Varasto-ala

  Työllistämme työntekijöitä kaikkiin varasto- ja terminaalitehtäviin niin pitkiin kuin lyhyisiin työtehtäviin. Laajan työntekijäverkostomme ansiosta löydämme sopivan työntekijän nopeasti.

  Tilaa työntekijä
  ETSITKÖ MYÖS MUILLE ALOILLE TEKIJÖITÄ?
  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme useassa urakassa kääntyneet Maimedin puoleen hyvien työntekijöiden löytämiseksi ja olemme vaikuttuneita siitä, miten Maimed paneutuu tarpeisiimme ja onnistuu löytämään meille hyvät tekijät — myös silloin, kun työntekijätilanne on markkinoilla haastava. Maimed ei myöskään katoa kuviosta kun työntekijä on meille löytynyt, vaan seuraa ja varmistaa että työn jälki vastaa vaatimuksiamme. Olemme aikaisemmin käyttäneet myös muita vuokrausyrityksiä, mutta sen jälkeen kun aloitimme yhteistyön Maimedin kanssa, ei ole ollut tarvetta muualta kysellä.

  Peter Holmström, Aparnas Remontit

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme olleet yhteistyössä Maimedin kanssa jo useamman vuoden ajan ja saaneet sieltä työntekijöitä sekä kuljetuksen että varaston tarpeisiin. Rekrytointi on ollut nopeaa ja laadukasta, sekä tarpeemme huomioivaa. Jatkuva yhteydenpito Maimedin yhteyshenkilön kanssa on myös plussaa.

  Simo Ruotsalainen, Kuljetus- ja varastovastaava, SSM I Helsingin Jakelu-Expert Oy

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

  Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

  Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

  Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

  Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto