Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  Tietoa meistä

  Täältä löydät arvomme ja palvelumme periaatteet.

  Maimed yrityksenä

  Maimed Oy on erikoistunut kuljetus- ja logistiikka-alalle. Panostamalla omaan ydinosaamiseen ja keskittymällä oleelliseen luomme palveluistamme laadukkaita – kustannustehokkaasti.

  Olemme rohkeita ja tulevaisuuteen katsovia tekijöitä, ratkaisijoita ja asiantuntijoita. Rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan.

  Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen.

  Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Ratkaisemme työn tekemiseen ja työllistymiseen liittyviä haasteita rohkealla, luovalla ja uusia keinoja hyödyntävällä otteella. Tarjoamme henkilöstöratkaisut yrityksen kasvuun, toiminnan optimointiin, rakenteiden muutoshallintaan sekä sopeuttamiseen.

  Juuremme ovat syvällä Suomen peruskalliossa. Olemme 100% suomalainen kasvuyritys.

  Tarjoamme asiakkaillemme näkemyksellisen ja rohkeasti kohti tulevaa kulkevan kumppanuuden. Työntekijöillemme tarjoamme uramahdollisuuksia työelämän kaikissa vaiheissa.

  TYÖ MUUTTUU, ASENNE EI

  ota yhteyttä hae töihin
  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme useassa urakassa kääntyneet Maimedin puoleen hyvien työntekijöiden löytämiseksi ja olemme vaikuttuneita siitä, miten Maimed paneutuu tarpeisiimme ja onnistuu löytämään meille hyvät tekijät — myös silloin, kun työntekijätilanne on markkinoilla haastava. Maimed ei myöskään katoa kuviosta kun työntekijä on meille löytynyt, vaan seuraa ja varmistaa että työn jälki vastaa vaatimuksiamme. Olemme aikaisemmin käyttäneet myös muita vuokrausyrityksiä, mutta sen jälkeen kun aloitimme yhteistyön Maimedin kanssa, ei ole ollut tarvetta muualta kysellä.

  Peter Holmström, Aparnas Remontit

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme olleet yhteistyössä Maimedin kanssa jo useamman vuoden ajan ja saaneet sieltä työntekijöitä sekä kuljetuksen että varaston tarpeisiin. Rekrytointi on ollut nopeaa ja laadukasta, sekä tarpeemme huomioivaa. Jatkuva yhteydenpito Maimedin yhteyshenkilön kanssa on myös plussaa.

  Simo Ruotsalainen, Kuljetus- ja varastovastaava, SSM I Helsingin Jakelu-Expert Oy

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

  Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

  Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

  Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

  Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto

  Pääset hyvään seuraan
  maimed asiakas
  maimed asiakas
  maimed asiakas
  maimed asiakas