Uusi viesti

close form

Aihe: Yhteydenotto

Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

Viesti

Tietoa meistä

Täältä löydät asiakkaidemme mielipiteitä, arvomme ja palvelumme periaatteet.

Maimed yrityksenä

Maimed Oy on erikoistunut kuljetus- ja logistiikka-alalle. Panostamalla omaan ydinosaamiseen ja keskittymällä oleelliseen luomme palveluistamme laadukkaita – kustannustehokkaasti.

Olemme rohkeita ja tulevaisuuteen katsovia tekijöitä, ratkaisijoita ja asiantuntijoita. Rakennamme tulevaisuuden työelämää kehittämällä ratkaisut, jotka auttavat ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan.

Ydinosaamistamme on työn ja sen tekijän optimaalinen yhteensovittaminen.

Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuudenkestävät henkilöstöratkaisut yrityksen kehityskaaren kaikissa eri vaiheissa. Ratkaisemme työn tekemiseen ja työllistymiseen liittyviä haasteita rohkealla, luovalla ja uusia keinoja hyödyntävällä otteella. Tarjoamme henkilöstöratkaisut yrityksen kasvuun, toiminnan optimointiin, rakenteiden muutoshallintaan sekä sopeuttamiseen.

Juuremme ovat syvällä Suomen peruskalliossa. Olemme 100% suomalainen kasvuyritys.

Tarjoamme asiakkaillemme näkemyksellisen ja rohkeasti kohti tulevaa kulkevan kumppanuuden. Työntekijöillemme tarjoamme uramahdollisuuksia työelämän kaikissa vaiheissa.

TYÖ MUUTTUU, ASENNE EI

ota yhteyttä hae töihin
Mitä asiakkaamme sanovat

Yhteistyömme on jatkunut vajaan parin vuoden ajan, jonka aikana työntekijöitä on ollut 1-3 kerrallaan ja varsinkin kesätyöntekijä haussa on ollut suuri apu. Siitä olen ollut erittäin tyytyväinen, että yhteyshenkilö on ollut yhteydessä sopivin väliajoin tiedustellen työntekijöiden tarve tilanteesta.

Marko Kalander, Helsingin Jakelu-Expert Oy:ltä

Mitä asiakkaamme sanovat

Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

Mitä asiakkaamme sanovat

Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto

Pääset hyvään seuraan
maimed asiakas
maimed asiakas
maimed asiakas
maimed asiakas