Uusi viesti

close form

Aihe: Yhteydenotto

Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

Viesti

Avoimet työpaikat

Täältä löydät avoimet työpaikkamme. Voit myös jättää avoimen hakemuksen.

Avoimet työpaikat

1
Kuorma-autonkuljettaja

maimed työpaikan sijainti Vantaa

Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa kuorma-autonkuljettajaa Inexin sekä postin ajoon päivätyöhön.

Auton asemapaikka Tuusulassa.

Odotamme sinulta: -Voimassa olevan ammattipätevyyden -Digipiirturikortin -ADR- kortin -Reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa Tarjoamme sinulle: - Työnantajan joka huolehtii sinusta - TES + MaiMed lisä 1,0€ MaiMed Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2017 perustettu y...

koko ilmoitus
2
Kuorma-autonkuljettaja

maimed työpaikan sijainti Vantaa

Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa kuorma-autonkuljettajaa postin ajoihin.

Työaika 4-19 välillä.

Odotamme sinulta: -Voimassa olevan ammattipätevyyden -Digipiirturikortin -Reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa Tarjoamme sinulle: - Työnantajan joka huolehtii sinusta - TES + MaiMed lisä 1,0€ MaiMed Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2017 perustettu yritys.

Välitämme vuokratyövoimaa ja teemme...

koko ilmoitus
3
Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

maimed työpaikan sijainti Vantaa

Etsimme ammattitaitoista ja reipasta täysperävaununkuljettajaa Valion siirtoajoon Helsinki-Riihimäki välille.

Odotamme sinulta: -Voimassa olevan ammattipätevyyden -Digipiirturikortin -Reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa -Vähintään B1 tason suomenkielen taito Tarjoamme sinulle: - Työnantajan joka huolehtii sinusta - Laadukkaat työvaatteet -MaiMed lisä +1€...

koko ilmoitus
4
Kuorma-autonkuljettaja

maimed työpaikan sijainti Vantaa

Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa Kaukokiidon kappaletavarajakoon kuorma-autonkuljettajaa päivätyöhön.

Odotamme sinulta: -Voimassa olevan ammattipätevyyden -Digipiirturikortin -ADR- kortin -Reipasta asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa Tarjoamme sinulle: - Työnantajan joka huolehtii sinusta - TES + MaiMed lisä 1,0€ MaiMed Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2017 perustettu yritys.

Välitämme vuok...

koko ilmoitus
5
Kuorma-autonkuljettaja

maimed työpaikan sijainti Turku

Etsimme ammattitaitoista ja työtä pelkäämätöntä betonipumppuauton kuskia Turkuun.

Aikeisempi kokemus katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta: -Reipasta asennetta -Vähintään B1 tason suomenkielen taito Tarjoamme sinulle: - Työnantajan joka huolehtii sinusta - Laadukkaat työvaatteet - +1€ MaiMed lisä MaiMed Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2017 perustettu yritys.

Välitämme vuokratyövoimaa ja teemme s...

koko ilmoitus
Mitä työntekijämme sanovat

Aloitin alkuvuodesta MaiMedillä. Jo työhaastattelussa tuli hyvä tunne yrityksestä, että täällä kuunnellaan työntekijän toiveita tulevaisuuden suhteen, mitä haluaa tehdä ja kuinka paljon. Esimiehiä on helppo lähestyä, kynnys soittaa vähän huonommankin asian tiimoilta on erittäin pieni.

Hommia löytyy joka lähtöön, mikä on hyvä. Vaihtelua saa jos tahtoo mutta vakiopaikkakin löytyy. Se on todella hyvä asia. MaiMed tarjosi minulle työuran jossa voin edetä, kilpailukykyisen palkan sekä monta muuta loistavaa mahdollisuutta tehdä omasta työurasta mahdollisimman värikäs ja kehittää itseäni. Suosittelen todella lämpimästi tätä yritystä kaikille ketkä kysyvät “millainen yritys MaiMed on?”

– Mikko

Mitä työntekijämme sanovat

Moi! Olen Jari ja aloitin MaiMedillä elokuussa 2017. Puolisen vuotta nyt täällä touhunneena olen hyvinkin tyytyväinen hommiin. Itse olen työskennellyt yhden yrityksen palvelussa koko tämän ajan, mutta tehnyt silti vaikka ja mitä. Töiden vaihtelu virkistää ja tylsää päivää ei olekkaan.

Ps. Tervetuloa joukkoihin tekemään töitä!

Mitä työntekijämme sanovat

Saavuin Maimedille töihin syyskuun alussa. Maimed Oy:llä on monipuolinen valikoima erilaisia ajoja, joista pystyy valitsemaan juuri omaan elämään sopivat työajat. Monipuolinen työympäristö on kehittänyt omaa osaamistani ja tuonut minulle uusia mahdollisuuksia työelämässä.

– Antero