Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  Suorarekrytointi

  Palkkaa paras mahdollinen työntekijä tuhlaamatta omaa aikaasi. Teet vain lopullisen viimeisen valinnan.

  Lisätiedot

  toimisto
  lisätietoja palvelusta

  040 023 1572

  lisätietoja palvelusta

  info@maimed.fi

  Kenelle palvelu sopii?

  Palvelu sopii yritykselle, joka haluaa palkata parhaan työntekijän suoraan omaan palvelukseensa, minimoida oman ajankäyttönsä prosessiin liittyen ja varmistaa, että rekrytointipäätös on paras mahdollinen.

  Miten palvelu toimii?

  Tässä palvelussa riittää, että kerrotte meille, minkälaista työntekijää etsitte. Tämän jälkeen teemme yhteistyössä asiakkaan kanssa työpaikkailmoitukset ja mainokset, käymme läpi suurimmat CV-pankit sekä teemme aktiivista kontaktointia verkostoissa. Haastatteluiden jälkeen esittelemme parhaiten tehtävään soveltuvat ehdokkaat.

  Mitä palvelu maksaa?

  Emme laskuta asiakkaitamme etukäteen, vaan työmme kustannus perustuu tuloksiin. Laskutamme vasta kun oikea työntekijä löydetään ja hänet palkataan tehtävään. Hinnoittelemme palvelun laskutuskertoimella, joka suhteutetaan etsittävän työntekijän kuukausipalkkaan.

  Kuinka nopeasti työntekijä löytyy?

  Saat arvion prosessin kestosta rekrytoinnin kartoitusvaiheessa. Prosessin nopeuteen vaikuttaa tehtävän haasteellisuus, työntekijöiden irtisanomisajat sekä asiakkaamme oma aikataulu.

  Koeaikaturva ja joustavuus

  Kaikissa rekrytoinneissamme on aina koeaikaturva, joka pienentää yrityksellesi koituvaa riskiä. Mikäli työsuhde päättyy esimerkiksi koe-ajalla, teemme korvaavan rekrytoinnin sopimuksen mukaan joko maksutta tai 50% alkuperäisestä kustannuksesta. Lisäksi voit halutessasi yhdistää vuokra- ja suorarekrytoinnin palveluitamme aloittamalla uuden työntekijän kanssa työsuhteen vuokrana, jonka jälkeen työntekijä vasta siirtyy yritykseesi.

   

  Haluatko lisätietoja?

   

  Maimed Kristiina Kovalainen

  Kristiina Kovalainen
  +35840 023 1572
  kristiina.kovalainen@maimed.fi

  Tilaa rekrytointia
  Etsitkö työntekijöitä näille aloille?
  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme useassa urakassa kääntyneet Maimedin puoleen hyvien työntekijöiden löytämiseksi ja olemme vaikuttuneita siitä, miten Maimed paneutuu tarpeisiimme ja onnistuu löytämään meille hyvät tekijät — myös silloin, kun työntekijätilanne on markkinoilla haastava. Maimed ei myöskään katoa kuviosta kun työntekijä on meille löytynyt, vaan seuraa ja varmistaa että työn jälki vastaa vaatimuksiamme. Olemme aikaisemmin käyttäneet myös muita vuokrausyrityksiä, mutta sen jälkeen kun aloitimme yhteistyön Maimedin kanssa, ei ole ollut tarvetta muualta kysellä.

  Peter Holmström, Aparnas Remontit

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme olleet yhteistyössä Maimedin kanssa jo useamman vuoden ajan ja saaneet sieltä työntekijöitä sekä kuljetuksen että varaston tarpeisiin. Rekrytointi on ollut nopeaa ja laadukasta, sekä tarpeemme huomioivaa. Jatkuva yhteydenpito Maimedin yhteyshenkilön kanssa on myös plussaa.

  Simo Ruotsalainen, Kuljetus- ja varastovastaava, SSM I Helsingin Jakelu-Expert Oy

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

  Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

  Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

  Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

  Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto