Uusi viesti

close form

Aihe: Yhteydenotto

Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

Viesti

Suorarekrytointi

Palkkaa paras mahdollinen työntekijä tuhlaamatta omaa aikaasi. Teet vain lopullisen, helpon päätöksen.

Lisätiedot

toimisto
lisätietoja palvelusta

040 023 1572

lisätietoja palvelusta

info@maimed.fi

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii yritykselle, joka haluaa palkata parhaan työntekijän suoraan omaan palvelukseensa, minimoida oman ajankäyttönsä prosessiin liittyen ja varmistaa, että rekrytointipäätös on paras mahdollinen.

Miten palvelu toimii?

Tässä palvelussa riittää, että kerrotte meille, minkälaista työntekijää etsitte. Tämän jälkeen teemme yhteistyössä asiakkaan kanssa työpaikkailmoitukset ja mainokset, käymme läpi suurimmat CV-pankit sekä teemme aktiivista kontaktointia verkostoissa. Haastatteluiden jälkeen esittelemme parhaiten tehtävään soveltuvat ehdokkaat.

Mitä palvelu maksaa?

Emme laskuta asiakkaitamme etukäteen, vaan työmme kustannus perustuu tuloksiin. Laskutamme vasta kun oikea työntekijä löydetään ja hänet palkataan tehtävään. Hinnoittelemme palvelun laskutuskertoimella, joka suhteutetaan etsittävän työntekijän kuukausipalkkaan.

Kuinka nopeasti työntekijä löytyy?

Saat arvion prosessin kestosta rekrytoinnin kartoitusvaiheessa.

Prosessin nopeuteen vaikuttaa tehtävän haasteellisuus, työntekijöiden irtisanomisajat sekä asiakkaamme oma aikataulu.

Koeaikaturva ja joustavuus

Kaikissa rekrytoinneissamme on aina koeaikaturva, joka pienentää yrityksellesi koituvaa riskiä. Mikäli työsuhde päättyy esimerkiksi koe-ajalla, teemme korvaavan rekrytoinnin sopimuksen mukaan joko maksutta tai 50% alkuperäisestä kustannuksesta. Lisäksi voit halutessasi yhdistää vuokra- ja suorarekrytoinnin palveluitamme aloittamalla uuden työntekijän kanssa työsuhteen vuokrana, jonka jälkeen työntekijä vasta siirtyy yritykseesi.

Onnistuminen

Olemme onnistuneet odotettua paremmin suorarekrytoinnissa ja pyrimme koko ajan kouluttautumaan ja käyttämään ulkopuolista apua psykologisissa haastatteluissa sekä valintaa tehtäessä.

Tilaa rekrytointia
Etsitkö työntekijöitä näille aloille?
Mitä asiakkaamme sanovat

Yhteistyömme on jatkunut vajaan parin vuoden ajan, jonka aikana työntekijöitä on ollut 1-3 kerrallaan ja varsinkin kesätyöntekijä haussa on ollut suuri apu. Siitä olen ollut erittäin tyytyväinen, että yhteyshenkilö on ollut yhteydessä sopivin väliajoin tiedustellen työntekijöiden tarve tilanteesta.

Marko Kalander, Helsingin Jakelu-Expert Oy:ltä

Mitä asiakkaamme sanovat

Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

Mitä asiakkaamme sanovat

Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto