Uusi viesti

close form

  Aihe: Yhteydenotto

  Numerosi tai sähköpostiosoitteesi

  Viesti

  Rakennusalan henkilöstövuokraus

  Vie hankkeet ja projektit kunnialla, turvallisesti ja aikataulussa maaliin.

  Lisätietoja

  Toimisto
  lisätietoja palvelusta

  040 023 1572

  lisätietoja palvelusta

  info@maimed.fi

  Rakennusala

  Rakennusala käy koko ajan kuumana. Hankkeet ja projektit pitäisi viedä kunnialla, turvallisesti ja aikataulussa maaliin.

  Henkilöstövuokraus on hyvä muuttuviin henkilöstötarpeisiin, lyhyt- ja pitkäaikaisiin projekteihin. MaiMed Oy haluaa auttaa, jotta saat projektit valmiiksi. Meiltä saat ammattilaisia, luotettavia ja reippaita rakennusmiehiä, maalareita, sukittajia ja erikoisosaajia ympäri Suomen.

  Henkilöstövuokraus on hyvä muuttuviin henkilöstötarpeisiin lyhyt- ja pitkäaikaisiin projekteihin. MaiMed Oy haluaa auttaa, jotta saat projektit valmiiksi. Meiltä saat ammattilaisia, luotettavia ja reippaita rakennusmiehiä, maalareita, sukittajia ja erikoisosaajia ympäri Suomen.

  Työntekijöistämme pidämme hyvää huolta ja työnantajana olemme luotettava. Ymmärrämme alan vaatimukset ja talonrakennusalan työehtosopimuksen.

  Soita, laita sähköpostia tai lähetä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

  Tilaa työntekijä
  Etsitkö myös muille aloille tekijöitä?
  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme useassa urakassa kääntyneet Maimedin puoleen hyvien työntekijöiden löytämiseksi ja olemme vaikuttuneita siitä, miten Maimed paneutuu tarpeisiimme ja onnistuu löytämään meille hyvät tekijät — myös silloin, kun työntekijätilanne on markkinoilla haastava. Maimed ei myöskään katoa kuviosta kun työntekijä on meille löytynyt, vaan seuraa ja varmistaa että työn jälki vastaa vaatimuksiamme. Olemme aikaisemmin käyttäneet myös muita vuokrausyrityksiä, mutta sen jälkeen kun aloitimme yhteistyön Maimedin kanssa, ei ole ollut tarvetta muualta kysellä.

  Peter Holmström, Aparnas Remontit

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Yhteistyömme on jatkunut vajaan parin vuoden ajan, jonka aikana työntekijöitä on ollut 1-3 kerrallaan ja varsinkin kesätyöntekijä haussa on ollut suuri apu. Siitä olen ollut erittäin tyytyväinen, että yhteyshenkilö on ollut yhteydessä sopivin väliajoin tiedustellen työntekijöiden tarve tilanteesta.

  Marko Kalander, Helsingin Jakelu-Expert Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Maimedillä on tasokasta palvelua, huolehtii asiakkaiden toiveista ja tarpeista.

  Rekrytoi kovasti kuljettajia meille. Saamme laadukkaita ja ammattitaitoisia kuljettajia MaiMediltä nopeallakin varotusajalla.

  Mikael Rantanen, Kuljetus Arto Järvimäki Oy:ltä

  Mitä asiakkaamme sanovat

  Olemme tehneet yhteistyötä Maimed Oy:n kanssa nyt vajaa puolivuotta ja homma on toiminut hyvin.

  Yhteyshenkilön saa aina kiinni ja kuljettajat, joita meillä on ollut, ovat ammattitaitoisia. Lisäksi palvelu on joustavaa ja tarpeisiimme vastataan nopeasti. Voin suositella!

  Timo Sorsa, Kilon Osuus-Auto